09. - 11. November 2018, Zürich (CH)

Zurich Harvard Intensive Bioethics Course (ZHIBC)

Zurich Harvard Intensive Bioethics Course (ZHIBC) in collaboration with the Harvard Medical School, the University Hospital of Zurich and the University of Zurich

09.-11.11.2018 University Hospital of Zurich The ZHIBC offers clinicians of all healthcare professions a unique opportunity to develop and enhance their ethical competencies for clinical practice. Internationally and nationally renowned scholars from the field of biomedical ethics and allied disciplines will present and discuss with the participants a variety of ethical issues, approaches and perspectives.

Simultaneous translation is provided. For more informations and registration: www.ibme.ch

Der ZHIBC bietet Klinikerinnen und Klinikern aller Gesundheitsberufe eine einmalige Gelegenheit, ethische Kompetenzen für die klinische Praxis zu entwickeln und zu festigen. International und national renommierten Wissenschaftlerinnen und Wissenschaftler aus dem Gebiet der biomedizinischen Ethik und ihrer Bezugsdisziplinen präsentieren und diskutieren mit den Teilnehmenden verschiedene ethische Fragestellungen, Ansätze und Perspektiven.

Mit Simultanübersetzung. Informationen und Anmeldung unter www.ibme.ch